?

Log in

  räring.
12 May 2008 @ 06:24 pm

Jeg kan høre på denne sangen flere timer i strekk.

Jeg tror kanskje det blir Way out west istedet for Øya i sommer. Gøteborg er så fin en by, og en skjønn og sommerlig line-up har de også! Jeg skal danse gatelangs til Håkan, Sonic Youth, Familjen, Okkervil River, Iron and Wine, Lykke li, The Flaming lips og spise is og drikke folkøl uten sko med fregner på tærne.

I stad gjorde jeg ferdig et bilde som har tatt evig lang tid. Det er egentlig ikke ferdig men jeg må bare få det ut av systemet. Jeg skjønner bare ikke hvorfor det blir sirkus av alt jeg lager for tiden.
 
 
  räring.
04 May 2008 @ 07:13 pm
Akk, idag kastet jeg en søppelsekk med klær og det eneste jeg ønsker meg er mere.
ajaj. her er en liten ønskeliste.

Blomstrete kjoler (litt kortere enn denne tror jeg)... eller skjørtChiffonskjørtCeleste Stein strømper (jeg liker harlekinmønsteret)Ballerinasko (ROSA <3)"Little black" (eller grå, kanskje)Shorts (med en stripete body til kanskje)DongerijakkeHjertebrillerAw jeg bare fjaser.
 
 
  räring.
02 May 2008 @ 11:38 pm

jeg tenkte på at jeg avslår forslag oftere enn jeg godtar. ikke store ting, men alt sånt som er lite. om jeg vil ha en brødskive eller ha følge til butikken. jeg tror det er fordi jeg ikke vil være til bry, men jeg tror også det er fordi jeg ikke er modig nok.

alala, pysejente.
 
 
  räring.
30 April 2008 @ 08:13 am
LITEGRANNE HOLGA:


ICI EST MON AMI á PARIS:


nå skal jeg snart ha teaterkunnskap med den beste læreren i norge. Hun er så god at jeg vil bare mate henne med kakao og gi henne klemmer. hele tiden. og etterpå skal jeg på tryvann med blacklightmaling og en rosa hai med bobler i. halleluja sier jeg deg.

A BIENTÔT <3 <3
 
 
  räring.
15 April 2008 @ 03:56 pm

.

.


NÅ VENTER JEG BARE PÅ SOLA!

i morgen skal jeg fremkalle bildene fra paris og amsterdam. forhåpentligvis er det noen fine.
 
 
 
  räring.
13 April 2008 @ 12:19 pm


jeg r sliten.
 
 
Current Music: håkan hellstrøm - sång i buss på villoväger 2007
 
 
  räring.
10 April 2008 @ 10:42 pm
DÄR GÅR MITT HJÄRTA MITT HJÄRTA DÄR GÅR DEN JAG ELSKAR
i morgen skal det være sol og jeg skal løpe til nærmeste platebutikk før skolen begynner og kjøpe för sent för edelweiss, rive av plasten og legge cden i den blå discmanen jeg alltid går med og efteråt skal jeg danse hele veien til skolen kanskje med en lollipop i hånden hvis sola er grei og hilser på.

men akkurat nå kommer del 2 av MIRI ER RUSS:
russebukse; cupcakes, glitter og Dale Cooper!


o


den er ikke ferdig da, men jeg liker den så langt.NESEPOSE!
 
 
Current Music: himmel blå himmel blå himmel blå himmel blå
 
 
  räring.
14 March 2008 @ 03:02 pm
Hurra

http://www.youtube.com/watch?v=SLtwFugudZE

Gjett hvor jeg drar i morgen?
(hint; ce n'est pas une place, mais deux! hvis jeg skrev det riktigt.)

<3

Nå etterpå er det 90s fest med supernintendo, spice girls og beastie boys
og jeg har røde negler. ALL GOOD
 
 
  räring.
19 February 2008 @ 04:53 pm
jeg har nå søkt kultur og idéstudier, og tror ikke jeg skal søke noen kunstskole. det siste året har vært så stort og mettende at jeg tror det er på tide å ta det lugn.
lese teatermanifester, kjøpe en digg sofa, bli god på resirkulering og høre på marianne faithfull.
 
 
  räring.
01 February 2008 @ 09:38 am
CUP-A-TEA

jeg skriver bare om hva jeg liker for tiden. det er ikke meningen å være så kjedelig, men det er nå en gang slik det har blitt. det er ikke så spennende å skrive om dagene, selvom dagene kanskje er spennende men det føles liksom ute av kontekst alt sammen. jo, jeg kan fortelle en ting hvertfall, jeg kjenner at jeg blir forelsket i andres hender hele tiden. fingrene og knokene og bevegelsene. det er litt kårni, men sant.

og i dag, på den første februar, liker jeg å lese det som står bakpå teesken min:
"A cup of this fruity essence will send you gently drifting towards life's endless possibilities washing 'round, above and below." det er slik en te skal være.bra te.

og dette er bare bilder av jeg som loker fordi man ikke skal legge seg med vått hår. jeg liker t-skjorten, da. jeg vet ikke hva ellers jeg skal gjøre med dem, og alle liker jo en bildepost. <3


og en til:


PS. nå må snart våren komme, jeg vil høre på debaser!